Vad händer 2020

Efter en fantastisk 2019 vrider vi på volymen ytterligare ett snäpp mot att att kunna erbjuda marknadens bästa service och produkter.

Vi har börjat året med att trimma upp hemsidan, så att den blir snabbare och hänger med även vid trafiktoppar med hög belastning.

Vi hoppas att du kommer märka en tydlig förbättring! Hör gärna av dig annars!

Under våren kommer vi lägga upp en hel del produkter i nätbutiken som efterfrågats och vi har till försäljning men inte erbjudit i nätbutiken.

Vi utökar även sortimentet med lite nya leverantörer och det kommer även att komma lite produktnyheter från tillverkarna under året som är “hemligstämplade” som vi ser fram emot 🙂

En nyhet är att företag som arbetar inom entreprenad och mark kommer kunna ansöka om ett konto i nätbutiken för att enklare kunna lägga beställning.

Efter stor efterfrågan från kunder så har vi infört avhämtning från lagret på Hästhovsvägen 3 i Hallstahammar.

Med vårt centrala läge mitt i Mälardalen med Städer som Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro och södra Dalarna bara runt husknuten tror vi att det kommer bli populärt alternativ för många kunder.
Välj avhämtning i kassan och kom och hämta efter bekräftelse från oss.

I branschen kommer det en ny anläggnings AMA. AMA är bibeln hur saker och ting ska utföras och praxis på större projekt. Vi kommer ta upp lite i bloggen om detta under året på saker som kan vara bra och ha med sig även om man håller på mindre projekt.

Vi ser fram emot 2020 som har börjat med en kanonstart tack vare vårväder i stora delar av Sverige som gör denna vinter till utmärkt för markarbeten!

Hoppas vi hörs eller ses 2020. Utan er kunder är vi inget!

/Jimmy Sellén, Markgrossen i Sverige AB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.